Overzicht Houthaarden Pelletkachels Gashaarden Elektrisch Schouwen Kanaalsystemen

 


> Overzicht assortiment > Gashaarden


Gaskachels en gashaarden

Gashaard Bellfires View Bell Small 3 Hidden door +10cm Heeft u geen mogelijkheid voor een schoorsteenkanaal of wilt u niet met hout slepen? Dan biedt de gashaard een uitkomst! Voor een gashaard met een gesloten systeem is geen schoorsteenkanaal meer nodig. Deze gashaarden kunnen worden aangesloten op de gevel d.m.v. een concentrisch rookgasafvoerkanaal. Het is zelfs mogelijk om het afvoerkanaal enkele meters horizontaal aan te leggen waardoor u de haard vrijwel overal kunt plaatsen.

Het gemak van een gashaard

Gashaarden zijn tegenwoordig vaak standaard of als optie uitgevoerd met een afstandsbediening. Met een druk op de knop kunt u genieten van uw gashaard. Veel modellen beschikken over een elektronische ontsteking, waarbij de waakvlam elektrisch wordt ontstoken met een druk op de knop. Een gashaard met timer en/of thermostaat kunt u programmeren zodat de kachel automatisch aan- en uit schakeld op de momenten wanneer u dat wilt.

Wij leveren gaskachels en gashaarden in de volgende uitvoeringen:

Bij ons kunt u terecht voor de levering en installatie van gas voorzet- en inbouwhaarden. Voor meer informatie en persoonlijk advies over gaskachels en gashaarden kunt u terecht bij ons in de showroom te Den Oever (Noord-Holland).

 

     

Verwant

> Gesloten- versus open verbandingssysteem
> Installatie door 'Jan Bakker Haarden en Schouwen'